Kincses Sziget Apartman

Ráckeve

Ráckeve Pest megye egyik legszebb települése 35 kilométerre található Budapesttől. Ráckeve már a rézkor óta lakott település. A honfoglaláskor az egész szigetet Árpád törzse foglalta el. A sziget később az Árpád-házi uralkodók kedvenc vadászterülete lett. A mai Ráckeve helyén állt Ábrahámtelke település. A település első virágzása a magyar, szerb vegyes lakosság betelepülésével kezdődött 1440 körül. A gazdag szerbek 1487-ben építették meg azt a Boldogasszony Templomot, amely ma is Ráckeve egyik építészeti különlegessége.

Szálláshelyünk Ráckeve városközpontjától 50 méterre található. A Kis-Duna part, a Tűztorony, a település két részét összekötő Árpád híd, a Boldogasszony templom is mindössze néhány perces sétával megközelíthető. Hangulatos pub és étterem néhány lépésre található. A város híres strandfürdőjéhez közlekedő busz megállója is csak 50 méter, visszafelé a busz közvetlenül az apartman előtt tesz le. Az épületen 2020-ban teljes felújítást végeztünk. Az apartmanhoz két terasz is tartozik, a hátsó terasz a konyhával, és kerttel is közvetlen kapcsolatban áll. A nappaliból lépcső vezet le Ráckeve 500 éves pincerendszerének egyik szakaszához, ahol az apartman étkezőjét alakítottuk ki. A nappaliban egy hatszemélyes bárpult is segíti az ellazulást. A nappaliból nyílnak a hálószobák. Az első 1db franciaággyal, a hátsó 2 db külön ággyal felszerelt.

Minden szobában a szórakozást, ingyenes WI-FI és síkképernyős LED televíziókon fogható kábel TV-s műsorok szolgálják. Az apartman fürdőszobával, WC-vel, és konyhával is rendelkezik. A konyha felszereltségébe mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény, vízmelegítő, edény és étkészlet tartozik. A fürdőszoba épített zuhanyzóval, törülközőszárítóval felszerelt. A kertben található épített sütőnk alkalmas szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre, flekken sütésre, saslik és rablóhús készítésére. A hátsó fedett teraszon kényelmes székek, és asztalok várják a pihenni vágyókat. Az apartman klimatizált, télen központi fűtés szolgáltatja a kellemes hőmérsékletet.

A bejutás az apartmanba automatizált, mind a kapu, mind az ajtó távolról is nyitható, és zárható, a vendégek önállóan tudnak ki, és bejutni, nincs személyes vendégfogadás. Vendégeink részére ingyenes parkolást biztosítunk.

A Kincses Sziget Apartman magas színvonalú elhelyezést és pihenést kínál az idelátogató párok és családok számára.